Breda Buiten is er voor jou

Voor ondernemers, culturele en maatschappelijke organisaties en voor alle inwoners. Als team zijn we aanjager, werken we faciliterend voor initiatieven uit de stad en verbinden en versterken we deze. Samen zorgen we voor een nóg kleurrijker zomerprogramma in Breda.

Wat we doen

Met Breda Buiten beleven Bredanaars een onvergetelijk zomerprogramma, in en om de stad, van juni tot eind september 2021.

Breda Buiten ondersteunt ondernemers en culturele organisaties, verbindt en versterkt initiatieven en maakt ze toegankelijk voor jou als bezoeker. Zo kun jij op een veilige en gemakkelijke manier al deze Bredase activiteiten vinden en genieten van een heerlijk zomerprogramma op buitengewone locaties.

Het zomerprogramma

Breda Buiten is een onderdeel van het maatregelenpakket van gemeente Breda om een extra impuls te geven aan de stad. We zorgen er voor dat inwoners kunnen genieten van een heerlijke zomerprogrammering en elkaar veilig kunnen ontmoeten. De programmering van Breda Buiten kenmerkt zich door:

 

  • Buitengewone programmering op niet-reguliere plaatsen
  • Nieuwe initiatieven
  • Alternatieve locaties voor bestaande projecten
  • Het faciliteren van ontmoetingen tussen Bredanaars
  • Het geeft een podium voor Bredanaars
  • Flexibiliteit vanwege de veranderende coronaregels

Het team

In opdracht van gemeente Breda is het huidige team van Breda Buiten samengesteld. Het kernteam bestaat uit ervaren culturele organisatoren, eventmanagers en marketeers en wordt aangevuld met jonge talenten en stagiares.

Samen met gemeente Breda zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van het zomerprogramma. Een grote inventarisatieronde in het culturele en commerciële veld heeft plaatsgevonden om zo te ontdekken wat er allemaal gaande is in de stad. Vanuit daar verbinden we nu creatieve makers en ondernemers met culturele organisaties en versterken we alle prachtige initiatieven.

Samen met alle plannenmakers maken we de stad deze zomer nóg kleurrijker. Voor jou, van ons allemaal. 

Bekijk ons team

Dankjewel Breda!